Dementiezorg

Het team van Sparrenheuvel richt zich op liefdevolle zorg voor bewoners met een psychogeriatrische zorgvraag zoals dementie en alzheimer, die zeven dagen per week bescherming, verpleging en intensieve geestelijke zorg nodig hebben.

In de kleinschalige luxe zorgvilla, in een rustige en bosrijke omgeving, bieden we met, voor bewoners vertrouwde gezichten, deze professionele, persoonsgerichte, warme en liefdevolle zorg.

‘De mens achter de ziekte’ staat bij ons centraal

Zo is er voor iedere bewoner een luisterend oor, kunnen we op individuele wensen ingaan en bieden we een op maat gemaakte dagactiviteit aan.

Ik wil graag mijn dankbaarheid uitspreken voor de liefdevolle en zeer professionele zorg die de medewerkers aan mijn moeder hebben gegeven. Dat geldt voor iedereen die ik ooit met mijn moeder heb zien werken, iedereen die ik zomaar op de gang tegen kwam. Allen respecteerden de wensen en problemen van mijn progressief dementerende moeder. Als er onzekerheid was werd er direct overlegd, ook aandacht voor somatische problemen. Uiteraard is ook het concept van de Sparrenheuvel fantastisch en daarvoor ben ik heel dankbaar. Ook de zorg na het overlijden van mijn moeder was zeer steunend en is ook door mij zeer gewaardeerd.

ZorgkaartNederland

Sparrenheuvel is aangesloten bij ZorgkaartNederland. ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg waar mensen hun ervaringen met de zorg delen met elkaar. De website biedt informatie om te kunnen kiezen voor een zorgverlener die het beste past. ZorgkaartNederland is een website van Patientenfederatie Nederland. Sparrenheuvel scoort op de Zorgkaart een score van een 9,7 in 2017.

Bekijk testimonials
ZorgkaartNederland 2017 | Sparrenheuvel

Wij zijn heel erg tevreden over Sparrenheuvel, omdat onze moeder zich bij jullie thuis voelt. De kleinschaligheid, het lieve personeel en de tijd die jullie voor haar nemen geeft haar veel positieve energie. Ook als familieleden worden we hier altijd hartelijk ontvangen en soms opgevangen. Sparrenheuvel is een mooi thuis in een groene omgeving met liefdevol personeel.

24 uurs zorg

Een team van gekwalificeerde en toegewijde verzorgenden, verpleegkundigen en paramedische deskundigen staat 24 uur per dag voor u klaar. En kan altijd worden aangevuld met eigen uw eigen therapeuten, psycho-gerontologen en artsen. Samen zorgen wij voor u. Ons uitgangspunt is altijd uw kwaliteit van leven, hoe intens de zorgvraag ook wordt.

Bij Sparrenheuvel kunt u:

– Blijven samenwonen, ook wanneer de een meer zorg nodig heeft dan de ander.
– Ruimte voor eigen inbreng.
– Is het wonen net als thuis. Zo kunt u bijvoorbeeld uw piano meenemen en zijn huisdieren welkom.
– Wekelijks een bezoek brengen aan de schoonheidssalon.
– Wordt alle zorg uit handen genomen.