Werken bij

Persoonlijk

Je werkt vanuit je persoonlijke kracht. Die gebruik je om goed voor de bewoners, je collega’s en jezelf te zorgen. Daarbij gebruik je een open communicatie waarin je feedback kunt geven en ontvangen. Je hebt oog en oor zonder oordeel en met respect voor de behoeften van bewoners en collega’s.

Verbindend

Je gaat het gesprek aan. Je luistert en verbindt mensen met elkaar. Je leeft je in de ander in zonder oordeel. Je begrijpt en respecteert dat de ander soms keuze maakt op basis van eigen behoeften. Iedereen is uniek en heeft verschillende wensen. Dat geldt zowel voor onze bewoners maar zeker ook voor onze teamleden. Met elkaar, in dialoog en in verbinding werken aan een sterk team dat er voor elkaar en voor onze bewoners is.

Doen waar je goed in bent

Plezier in je werk, dat is de basis van waaruit we willen samenwerken. We geloven dat werken vanuit je talenten bijdraagt aan werkplezier. Dat betekent ook ‘doen waar je goed in bent’. Een motto dat ook vraagt om ontwikkeling, visie en training van gekwalificeerde teamleden. Zo geven we de kwaliteit door en dat betaalt zich naar de organisatie uit in tevreden bewoners (beoordeling van 9,7 bij ZorgkaartNederland 2017).

Vacatures

Voor actuele vacatures raadpleeg de website van Lang Leve Thuis op www.langlevethuis.nl