Appartementen

Rust en ruimte kenmerken de kleinschalige woonzorgvoorziening Sparrenheuvel in Bosch en Duin. Met twaalf luxe appartementen heeft de villa een intieme en rustieke sfeer.

Comfortabel wonen in een ruim appartement in een bosrijke omgeving met zo nodig 24 uur per dag hulp en zorg. Dat kan in woon- en zorgvoorziening Sparrenheuvel.

Door de kleinschaligheid en de persoonlijke zorg is Sparrenheuvel een zorginstelling die zeer geschikt is voor bewoners met een psychogeriatrische of cognitieve klachten waaronder dementie. Maar ook na het herstel van een operatie bent u bij ons van harte welkom.

Brochure aanvragen

Oppervlakte

De appartementen zijn geheel naar wens in te richten en beschikken over 2 aparte kamers. Gemiddeld zijn de appartementen zo’n 40m2 groot en beschikken over een ruim terras van circa 25m2. Het terras loopt daarbij over in de gemeenschappelijk tuin waardoor de appartementen zeer ruim aandoen.

Het is daarnaast voor bewoners toegestaan om persoonlijke spullen, zoals bijvoorbeeld een piano of stoel mee te nemen naar het appartement om een zo huiselijk mogelijke sfeer te creëren. En ook huisdieren zijn toegestaan.

Voor een plattegrond van de appartementen en een voorbeeld van een van de appartementen kunt u hieronder klikken.

Bekijk plattegrond

Mijn ervaring met Sparrenheuvel is zeer prettig. Fijne, lieve en gepassioneerde mensen die met veel zorg, liefde en respect met bewoners en familie omgaan. De focus ligt op de individuele behoeften van de bewoner. Kortom een thuiskomen en een warme veilige plek waar wij onze moeder met een rustig gevoel achterlaten!

Domotica

Door de toepassing van moderne technische voorzieningen is het merendeel van de appartementen van alle gemakken voorzien. Dit varieert van alarmeringssystemen en videobewaking, tot aan op afstand bedienbare zonwering, gordijnen en deuren. De techniek draagt bij aan uw privacy.

Privacy en comfort

U kunt in Sparrenheuvel samen met uw medebewoners dineren in de gezamenlijke woon annex eetkamer. Wilt u meer privacy, dan krijgt u roomservice in uw appartement. Elk appartement heeft een zitkamer, slaapkamer, kitchenette en een badkamer met douche en toilet. Een aantal woningen is geschikt voor twee personen. Alle ruimtes zijn rolstoel toegankelijk.

Omdat ik moest herstellen na een operatie ben ik terecht gekomen bij Sparrenheuvel in Bosch en Duin. Ik kreeg even een Maxima-gevoel. Erg lieve mensen, zorgzaam en behulpzaam, met een goede kennis van zaken. Niets is ze teveel en je voelt je absoluut gewenst en geborgen. Sparrenheuvel is mooi gelegen en heeft een prachtige verzorgde tuin waar je kunt wandelen en eventueel met je boek op verschillende plaatsen kunt zitten.

Faciliteiten

Bij Sparrenheuvel beschikt u over verschillende exclusieve services en diensten. Heeft u vragen over een van onze faciliteiten dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen op telefoonnummer  (030) 225 50 80 of op info@langlevethuis.nl

Services & diensten

  • Ontbijt, lunches en diners (roomservice mogelijk)
  • Culturele en sociale activiteiten
  • Schoonhouden appartement
  • Beveiliging
  • Personenalarmering
  • Stomerij en wasserij
  • Pedicure, kapster en schoonheidsspecialiste
  • Lichttherapie
  • Individuele wensen zijn mogelijk

Veel dank voor de jaren van goede zorgen voor onze moeder! Ze heeft altijd heerlijk in de tuin kunnen wandelen.

Omgeving

De vrijstaande villa is omgeven door parkachtig groen en gelegen in een bosrijke omgeving. Elk appartement op de begane grond heeft een terras dat uitkomt op de schitterende tuin. Een groot gemeenschappelijk terras grenst aan de gezellige huiskamer.